Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » JBL Charge 4-et milyen adapter...

JBL Charge 4-et milyen adapterrel lehet tölteni?

Figyelt kérdés
Ugye alapból a csomagolásban csak egy töltőkábelt kapunk, de én szeretném egyből a hálózatból feltölteni. Milyen típusú adaptertől nem lesz baja az aksijának?

2021. jún. 26. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs, én egy huawei p10 lite töltővel töltöttem kb másfél évig, és semmi baja. Mostmár egy ideje egy Xiaomi note 9 pro töltővel töltöm, és még mindig nem halott az aksija(2019-ben vettem egy gsm boltból). Talán merném azt mondani, hogy ugyanolyan az aksijának az élettartama, mint volt, amikor megvettem, mondjuk egy jó ideje már nem nagyon használom.
2021. jún. 26. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
A wishen ill. a piacos hulladékokat kivéve, bármiről tölthető.
2021. jún. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!