Jbl Charge 4 töltési hiba?!
Vásároltam egy Jbl Charge 4-et, 1 hónapig teljesen jól működött
Aztán volt egy olyan hülye ötletem hogy rá dugtam az Ebay-ről rendelt töltőt, amit előtte egyszer se használtam és nagyon-nagyon lassan akarta feltölteni, reggel amikor felkeltem lett egy jó nagy lyuk az adapteren.. (Tehát kiégett) és azóta semmire se reagál a hangszóró konkrétan :/
Próbálkoztam már Hard reset-el, többféle gomb variációval, próbáltam az eredetivel is tölteni de semmire se reagál egyáltalán.
Garancia még van rá, de mivel egy ismerősömtől van, azt írta ki kell küldeni Németbe a saját költségén ami nem tudom mennyire érné meg.
Egy sima elektronikai üzletbe tudnának vele valamit kezdeni? Esetleg egy Aksi cserét?
Egy sima elektronikai üzletben, semmit nem tudnak vele kezdeni, át sem veszik. Egy megfelelő szervizt kell keresned, vagy műszerész ismerőst.
Ugyanis a meghibásodott töltőről túlfeszültséget kapott és meghibásodott a töltőelektronikája, nem akkuhiba. Akkucsere nem old meg semmit. A baj csak az hogy a mainboard tartalmazza a töltésvezérlőt is, ha olyan jellegű a meghibásodás, akkor gazdasági totálkár.
Viszont ha van egy ismerősöd, vagy felkutatsz egy szervizt, ahol smd áramköri elemek hibakeresése és cseréje is megoldott, akkor ott van rá esély.
"reggel amikor felkeltem"
na ezért nem hagyunk noname töltőt éjszakára bedugva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!