Van egy fényképezőm. De nem kapcsol be, hanem pirosan villog. Új elemet tettünk bele, de mégse kapcsol be. Mit csináljak? A fényképező fujifilm vagy mi. és ha számít vmit 8.3megapixeles.
szia igaza van az előző hozzászólónak! Akksi kell bele mert az alkáli elemek(akármilyen erősek is) valójában harmatgyengék...
sőt továbbmegyek az én fényképezőmet még a 2300as akksik is alig hajtják meg... de egy 2700-assal simán ellehet kattintgatni:)
próbáld meg azzal!
OFF: (amúgy szerintem ideje lenne minden háztartásnak átállni az akksikra az alkáli elemekről)
Akkumulátort tegyél bele (tudod, az az újratölthető elem). De mielőtt használatba veszed, töltsd fel, mert a boltból nem feltétlenül feltöltött állapotban hozod el.
Ha ilyennel se jó, lehet más hibája is, de előbb ezt próbáld ki, és ha ez így nem segít, vidd vissza ha még garanciális és próbáljátok ki úgy, hogy te is ott vagy. 8 napos visszavásárlási garancia van azt hiszem, illetve javítási 1 vagy 2 évig attól függ, hol vetted.
Nekem is Fuji finepix-eim vannak ezeken akkor villog a piros led elöl, ha rákapcsolódnak a számítógépre.
A hátul lévő led akkor villog pirosan, ha foglalt a kártya, vagy nem tudja inicializálni.
Ha akkucsere után is pirosan villog próbálj kártyát cserélni benne.
ahha...kösziii..
de nem az enyém a gép szal semmim nincs hozzá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!