Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 2 éves Samsung Smart TV miért...

2 éves Samsung Smart TV miért írja ki a képernyőre, hogy nyílt forráskódú szoftvert tartalmaz?

Figyelt kérdés
Igényelnem kellene teljes kapcsolódó forráskódot. Erre miért van szükség?
2021. máj. 28. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel neked nem kell foglalkoznod. Ha pedig érdekel, olvass utána. Ez nem egy rossz dolog.
2021. máj. 28. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
2021. máj. 28. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy napi szinten vagy 50* kiadja képernyőre, és a tavirányítóra sem mindig reagál.

Mikor frissítettük, akkor is volt, mikor beléptem a Menübe, balra engedett "lépkedni" a gombokkal, vissza már nem pl.

És ki sem lehet kapcsolni jelenleg a tv-t a távirányítóval... De lehet, hogy nincs is köze egymáshoz a kettőnek?

2021. máj. 28. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Szinte biztos hogy a TV d nem ez miatt rosszalkodik. Nekem ugyanilyen TV-m van, és még soha ezt a felírást nem láttam. Ennek nem kéne megjelennie. Kérdez rá egy TV szerelőre, hátha tudja a megoldást.

Nekem a telefonom írt ki hasonlóan felesleges baromságot. Felhívtam a szolgáltatót, aki egy pillanat alatt megoldotta a gondomat. Ráadásul a Samsungnak jó szervize van M.O-n. Az interneten keress rá a Samsung ra, és hívd fel őket.

2021. máj. 28. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Tudtam távsegítséget kérni a Samsungtól. Csatlakoztak a tv-re, a frissítés rendben van. Valamit bütyköltek rajta. 🙂

Annyit mondtak hogy laptop-ot csatlakoztassunk a tv-hez, ha kiadja ugyanúgy a képernyőre a Tv névjegye táblázatot, akkor a tv-vel van gond, forduljunk a Szervízhez.

Illetve még annyit segítettek, mivel a upc-t átvette a vodafone, a connect box-ot sem ártana frissíteni vagy újat kérni (váltás miatt is adódhatnak gondok).

Eddig minden ok a tv-vel, nem jelzett semmi üzenetet :)

2021. máj. 28. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2021. máj. 29. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!