Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autórádióhoz hol lehet "gombot...

Autórádióhoz hol lehet "gombot" venni?

Figyelt kérdés

[link]

A középen levő tekerőgombra gondolok!

Köszönöm a segítséget :)

2021. máj. 24. 13:00
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Ez a Renault eredeti rádiója, amit a típusba tettek?

Akkor én megpróbálnék körbekérdezni az autótípus Facebook csoportjaiban. Ezt szerintem max. bontottan tudod megvenni.

2021. máj. 24. 13:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, gyári rádióról van szó!

Sőt akár teljes gombsor is szóba jöhet ha nem horror áron van, mert kopott eléggé

2021. máj. 24. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Gombra való matricát lehet venni hozzá.

[link]

2021. máj. 24. 14:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik (3/3) bár a legrosszabb állapotban levő gomb az hiányzik :(
2021. máj. 24. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 ilyen esetben, ha van az ismerettségedben olyan akinek van 3D nyomtatója, akkor vele tudnál a hiányzó helyett csináltatni egyet. Vagy venni bontottat és azt matricázni. Bár én inkább lecserélném egy nem gyárira, ami komolyabb tudású . Beépítőkeretet meg kapni hozzá.
2021. máj. 24. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ez felmerült már bennem is, de anno amikor még megvolt a régebbi autóm fiat punto abban volt egy usb bluetooth os rádió, ezt kipróbáltam de meg sem nyikkant a renaultban, ráadásul nem szeretném elveszíteni a kényelmes, kormányról irányíthatóságot sem...de ez szintén bukás...
2021. máj. 24. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!