Gari nélküli , majdnem új konzolt érdemes venni?
Nem tom xboxnál hogyan van, de a mai világban általában már minden terméknél a sorozatszám alapján a szervizben be tudják azonosítani a készüléket, tehát nem kellene hogy probléma legyen a garipapít hiánya.
Szerintem itt valami más is van a háttérben amit nem mondd el.
Ha előre kéri a pénzt akkor szerintem tuti valami átverős dolog.
Bár lehet én vagyok túl paranoiás :D
Oké hogy beazonosítják, de annak sok értelme nincs szerintem, ahhoz meg, hogy gond esetén ne kelljen fizetni, ahhoz meg garipapír és a vásárlást igazoló blokk, számla kell.
De én is gyanúsnak érzem a dolgot, postát nem ír, csak 2011-es facebook profil van. Valószínűleg külföldről behozott gép lehet.
Gyanakvásra ad okot, ha a hírdető magyarázkodásba kezd, keress egy megbízhatót, aki garanciát is ad rá.
Kicsi a valószínűsége, hogy hibátlan, az sem kizárt, hogy majd előre utalást fog kérni és a végén nem kapsz semmit.
Nem mondjuk hogy ne vedd meg, de légy nagyon körültekintő! Bűzlik kicsit a dolog.
Előreutalás, stb kizárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!