Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gari nélküli , majdnem új...

Gari nélküli , majdnem új konzolt érdemes venni?

Figyelt kérdés
Marketplacen találtam egy patika állapotú Xbox Series S konzolt 85 ezerért, eladó szerint azért ennyi mert nem találja a garipapírját. Azért ez kicsit nehezen hihető egy pár hónapos konzolnál. Az ilyen papírokat azért úgy teszi el az ember, hogy meglegyen. Inkább arra tudok gondolni,hogy nem is volt neki.
2021. máj. 13. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom xboxnál hogyan van, de a mai világban általában már minden terméknél a sorozatszám alapján a szervizben be tudják azonosítani a készüléket, tehát nem kellene hogy probléma legyen a garipapít hiánya.

Szerintem itt valami más is van a háttérben amit nem mondd el.

Ha előre kéri a pénzt akkor szerintem tuti valami átverős dolog.

Bár lehet én vagyok túl paranoiás :D

2021. máj. 13. 08:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké hogy beazonosítják, de annak sok értelme nincs szerintem, ahhoz meg, hogy gond esetén ne kelljen fizetni, ahhoz meg garipapír és a vásárlást igazoló blokk, számla kell.

De én is gyanúsnak érzem a dolgot, postát nem ír, csak 2011-es facebook profil van. Valószínűleg külföldről behozott gép lehet.

2021. máj. 13. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyanakvásra ad okot, ha a hírdető magyarázkodásba kezd, keress egy megbízhatót, aki garanciát is ad rá.

Kicsi a valószínűsége, hogy hibátlan, az sem kizárt, hogy majd előre utalást fog kérni és a végén nem kapsz semmit.

2021. máj. 13. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kikell próbálni, anno én is vettem papír nélkül patika xbox 360-at áron alul. Az is lehet, hogy lopott :D
2021. máj. 13. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondjuk hogy ne vedd meg, de légy nagyon körültekintő! Bűzlik kicsit a dolog.

Előreutalás, stb kizárva!

2021. máj. 13. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!