Hihető ez a hirdetés?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 23. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem!

PS3-at,pár hó garival,esetleg 1-2játékkal reálisan 55körül kapsz!

2010. aug. 23. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem???

Nem hozzáértő a fószer, ennyi!Kár lenne kihagyni szerintem, beszélj vele nincs e valami hibája, ha nincs vedd meg azonnal!!!Ilyen hozzánem értőkkel sokszor lehet találkozni, én így vettem pont az expresszen a nyomtatómat, Epson multifunkciós kis hibával 4000 ft(hozzáteszem boltban38000 Ft)! Annyi baja volt hogy kifogyott a tinta belőle és ezt nem tudta az eladó!

2010. aug. 23. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót akartak nekem eladni 36ezerért,kértem képet is,igaz teljesen véletlenül,aképek egy angol bolt honlapjáról származtak........
2010. aug. 23. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Manpaság nem ritka, hogy hirtelen nincs pénz és csinálni kell, főleg fiatalok ilyenkor eldank ezt azt. Minél olcsóbban adja, annál gyorsabban lesz belőle pénz. Főleg, ha nem sokat használja, akkor nem is bánja, csak menjen. De én csak személyes átadásban lennék benne. Esetleg meg is nézném nála, hogy jó-e.
2010. aug. 23. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Személyes átvételnél, vagy utánvétellel nem lehet semmi gondod belőle.

Én vaterán előre utalással szoktam vásárolni, még abból sem volt semmi gondom!

2010. aug. 23. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Utánvéttel miért nem lehet baj? Csak akkor kapod meg és nyithatod ki a csomagot, mikor a postás átadta és onnan ő leszarja, hogy mi van benne. Akár egy téglát is küldhet.
2010. aug. 23. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
09.54 kieg ja és ugye mikor már kifizetted a csomagot a postásnak
2010. aug. 23. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:

El kell menni és meg kell nézni hogy mi a helyzet!

Ha ott vagy:

Azt is meg kell nézni hogy NTSC vagy PAL régiós gép!

160 GB verzióból csak FEKETE jött ki így valószínű hogy cserélve lett benne a HDD így már nem az eredeti HDD van benne!

2010. aug. 23. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Megéri :)

Ja az utánvételnél még az is gond hogy a becsületes eladó valoban elküldi a terméket utánvétel

de a vevő meggondoljamagát és nem veszi átt a csomagot

:( ekor az oda és vissza postát is az eladónak kell fizetni

2010. aug. 23. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A sok helyesírási hiba és elütés nem vall intelligens eladóra, lehet, hogy ezért nem nincs képben az illető.
2010. aug. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!