Üdv! Én Samsung Galaxy S iránt informálódtam. Az is ennyibe kerül, és ugyan az a cég tette fel a hirdetést! A hirdetés is így néz ki!
Írtam nekik magyarul mivel magyar hely van megadva és kaptam egy választ angolul. A levélben az állt hogy teljesen új, teljesen kártyafüggetlen 12hónap garanciával.
Ezután én írtam nekik újból már az ő nyelvükön hogy tudom e használni itthon a mi hálózatunkon és hogy magyar nyelvű menüje is van e rajta. Válaszoltak is hogy igen tudom használni és van rajta magyar is.Még írták hogy 250euro az ár ebben benne van a szállítási költség is, adtak egy linket amin meg lehet nézni hogy valós cég, Londonban van a székhelyük, és hogy 90 napos visszafizetési garanciát vállalnak.
Elég szépnek hangzik, lassan meg lesz a pénzem és megrendelem. Ha meg nem jó akkor viszont eladom, sokan vennének ilyet itthon!
pár dolog ami hirtelen szemet szúrt: infra, bővíthető memória, java
Ezeket nem is tudja az iphone...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!