Bluetooth hangszóróm nem kapcsolódik be, a töltést sem jelzi akkor sem amikor töltőn van. Mi lehet a baj?
Blitzwolf BW-AS2 típusúhangszóróm nem működik. Normál esetben töltés közben ledsor jelzi, hogy tölt illetve a töltés állapotát, de most az nem jelenik meg.
Leejtve csak 1 éve volt, de azóta tökéletesen működött, a hiba nem külső sérülés miatt lehet.
Szétszerelés után nem láttam semmi rendelleneset. A csatlakozó sem tűnt sérültnek.
Multiméterrel a 7,4 V névleges feszültségű akkumulátor 7,7 V DC feszültséget mutat. Ez lehet probléma?
A nagyobb elektrolit kondenzátoroknál kisebb korrózió látható, de az alkatrészeket megmérve nem tűntek hibásnak. WD-40-el lefújtam, összeszereltem de még mindig nem jó. Van valami tippetek hogy mit nézzek még meg rajta? Lehet az akksi hibás?
Meghalt szegény :/
Az akksit meglehet nézni, de szerintem olcsóbban jössz ki ha veszel egy új hangszórót.
Vagy esetleg még a töltővel is lehet probléma. (Ha van másik megpróbálni azzal tölteni)
Másik töltő, másik konnektor sem oldotta meg a problémát :/
Szakihoz sem érdemes elvinni?
Esetleg tesztelheted az alaplapot, és a hangszórókat, úgy, hogy a hangszóró + és - jelzésű forrasztásához rákapcsolsz 3V-ot. Ha elkezd zúgni, akkor működik.
Ha az alaplapon van egy led dióda, akkor arra is kapcsolj 3V-ot a + és - forrasztási pontjához. De épp hogycsak érintsd oda, mert hosszútávon tönkreteszi a ledet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!