VHS kazetták törlése esetén kell e külső jel, vagy sem?
VHS (és egyébb kazetták) törléséből akarok vállalkozást kiegészíteni.
A cél az, hogy a video magnóba berakom a kazettát, és le szeretném törölni ami rajta van, felülírással, azaz ráveszek valami mást.
Én úgy gondoltam, hogy sem a bemeneti SCART-on, sem a koax csatlakozóra nem kötök semmit, és úgy indítom el a felvételt.
Az eredmény: fekete kép, hang nélkül lett.
Kérdés: ez árt e a magnónak rövid vagy hosszú távon, hogy nem küldök rá jelet (másik video, kamera felvétele, TV), hanem csak magában megy a felvétel?
A kimeneti SCART-on egy grabber van rákötve és azzal egy PC-re, hogy lássam a felvétel eredményét.
"A mágnesezés meg eszébe sem jut, de az sem fogja a teljes kazetta tartalmát letörölni."
Nem-e?
Egy méretes AC emelőmágnes még azt is törli, ami rajta sem volt. :)
Nem olcsó, de nem hiszem, hogy drágább, mint amennyibe annyi videomagnó kerülne, amennyivel értelmes bevétel hozható ki ebből az ötletből.
Te tudod, vágj bele. Biztos jó dolog lesz óránként 100 forintért dolgozni, mert leadózva, közterheket kifizetve, meg az egyéb vállalkozási terheket levonva nem fog több maradni.
Kb. annyira életszerű az ötleted, mintha a lovaskocsis fuvarosok számára szeretnél zabostarisznya-készítő vállalkozást nyitni.
"pár stúdiót már felkerestem vele, és nem tartják hülyeségnek"
De igen, annak tartják. Csak mivel az ő idejük percenként annyiba kerül, amennyit te a kazettákkal óránként nem fogsz keresni, azt a választ adták, amivel a legkisebb energia- és időbefektetéssel a leggyorsabban le tudtak rázni. Ha jó ötletnek tartották volna, már rég ők csinálnák, ipari méretekben. De mivel nem csinálják, nem rentábilis.
De majd rájössz a magad kárán, mert az érvek nem hatnak. Utóbbi ingyen volt, az előbbi majd fájni fog pár százezredbe.
Egy kazetta törlésre elkérnék 1500 Ft-ot.
Főállásban mással foglalkozok, ez csak kiegészítés
És van már olyan infód, hogy adnának is ennyit érte? Vállalkozás előtt a piacfelmérés fontos pont.
Mert én spec 1500 forintért vállalom 3 db kazetta törlését az itthon lévő kismillió neodímium mágneseimmel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!