Mitcsinaljak?Nem tudom csatlakoztatni a kontrollerem
Figyelt kérdés
Vettem egy kontrollert ami elvleg csatlakoztathato gephez es telefonhoz is, de bluetootos es igy sem tudom semmire racsatlakoztatni2021. ápr. 9. 20:16
1/9 anonim válasza:
Ez milyen kontroller? Mert ugyan hiába hírdetik, hogy az xbox One-oskat is lehet a telefonhoz csatlakoztatni, nekem a háromból egyet mégsem lehet. Azon 3,5-ös jack aljzat sincs.
Lehet, hogy te is valami hasonlót vettél.
2/9 A kérdező kommentje:
myria de nem remlik melyik model, de megkeresem
2021. ápr. 9. 20:37
3/9 A kérdező kommentje:
nem talaltam meg a modellt sehol de itt egy kep rola ha ez segit [link]
2021. ápr. 9. 20:50
4/9 anonim válasza:
Nos ez detto xbox one kontroller. Szerintem pont ugyanaz a szitu mint nálam, hogy ez konzolhoz jó, de telefonhoz nem lehet párosítani. PC-hez vezetékesen kell mennie( micro USB-kábellel), ha van rajta elöl.
5/9 A kérdező kommentje:
De vezetekesen sem erzekeli, csak töltődik
2021. ápr. 9. 23:25
6/9 anonim válasza:
Kell hozzá driver. Próbáld meg hátha megy az xboxéval
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs xboxom🤣🤣
2021. ápr. 10. 09:05
8/9 anonim válasza:
ne vegyél noname szart. ezt vidd vissza, és vegyél egy igazi xbox kontrollert
9/9 anonim válasza:
#7 xbox kontroller driverre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!