Miért merül ilyen gyorsan a Kindle ebook olvasóm?
Nem rég vettem egy Kindle ebook olvasót a Media Marktban.
Igazából tartósan még nem használtam, csak a polcon van.
Az eszköz repülős üzemmódban van, tehát se wifi se más nem megy rajta. A háttérvilágítása is teljesen le van húzva, és a kijelző is mindig kikapcsolt állapotban van, de mégis lemerül - használat nélkül - kb 1-1,5 hét alatt.
Van egy másik ebook olvasóm, az Alcor, de kb 3 hónapja töltöttem utoljára,mégis majdnem fullon van még mindig.
Normális, hogy a Kindle ennyire nem birja, vagy csak az enyém ilyen?
Új korában gyorsabban merül, ez normális. Nekem egy éve van Kindle-m, az első hetekben én is bepánikoltam ezen. Kb. 3-4 töltés után állt be, azóta bírja azt, amit papíron kell neki. (Ezt fórumokon is több helyen írják egyébként, hogy így van.)
Igaz, én használtam is, nem csak a polcon állt.
#2-es!
A tiéd is ilyen gyorsan merül? Vagy csak amúgy szar? :D
Egyébként én is csalódtam benne.
Természetesen én is tervezem használni, de most épp "rendes" könyvet olvasok, ezért áll a polcon. :)
Köszi, remélem nálam is így lesz. Ha mégsem, akkor még érvényes a garancia :)
5, Nem így értettem, csak hogy arról nincs tapasztalatom, hogy használat nélkül mennyire merült volna kvázi magától, mert az újdondág varázsában én hetekig csak azon olvastam szinte. :D
Én nagyon szeretem azóta is, nem cserélném el semmilyen más márkára.
#6-os!
Sajnálom a rossz tapasztalataid, én még nem próbáltam vele letölteni, csak a merülést furcsállottam.
Oké, értem. :D
Nekem van másik is, de mivel azon nincs háttérvilágítás, mindenképp szerettem volna egy Kindle-t. Csak kicsit megijesztett, hogy használat nélkül simán lemerül teljesen. De remélem igazad lesz és néhány töltés és használat után "rendbe jön". :)
Nekem egy jó pár éves Kindle-öm van (talán 6 éve vehettem használtan (arra nem emlékszem, hogy használt használt volt vagy csak kinyitották, de ténylegesen nem használták végül)).
Kezdetben használgattam, mostmár évente 1-2x veszem elő. Kb. semmit nem bír már egy jó ideje. A polcon üléstől is lemerül pár nap alatt. Már nem emlékszem, hogy kezdetben mennyit bírt, de hónapokig szerintem nem bírta fiatalon se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!