A Kindle 6 eink-es olvasom túl gyorsan merül. Mi lehet a baja? Többi lent.
Két éve vettem, minden alkalommal tökéletesen működött. Viszont úgy alakult hogy négy hónapon keresztül nem használtam (akkor szinte a maximumon volt az aksija). A napokban újra elővettem. Természetesen teljesen le volt merülve, így feltöltöttem. Ez volt egy hete és pár napja. Azóta újból fel kellett egyszer töltenem. Régebben volt, hogy durván egy hónapig bírta folyamatos olvasás mellett.
A nagy kihagyás miatt csinálja ezt és helyre rázódik majd az aksija, vagy folytatni fogja ezt?
Mit csináljak, ha még inkább romlik az állapota?
Semmi baj sincs a heti töltéssel. A Kindle valóban képes akár egy hónapig is bírni, de ez napi csupán fél óra olvasást jelent. Minél többet lapozol, annál jobban merül (plusz szótár használat) az aku.
Nekem 7-8 napi olvasás le szokta vinni 35-40 százalékra, ekkor fel is töltöm teljesen.
Viszont a teljes lemerülés valóban nem tesz jót neki, romlik tőle az aku élettartama. Ha hosszabb időre rakod el, akkor egyszerűen csak töltsd fel kb. 75 százalékig (az se jó ha max töltöttségen rakod el hosszabb időre), mahd kéthetente ellenőrizd le, mekkora a töltöttség szintje és ha kell töltsd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!