Tv okosítóval miket lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Légyszi húzzatok kicsit a szánkón. 😊 Ha veszek egy ilyet akkor sima led tv-n is tudok pl YouTube-ot nézni? Meg weboldalakat?2021. ápr. 6. 16:43
1/9 anonim válasza:
Lényegében egy "mini-PC"-t veszel, aminek a TV a kijelzője, ezen keresztül tudsz több programot/appot használni/irányítani.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi #1-es. 😊Akkor lényegében wifire csatlakozik és elérhető pl a YouTube, a Videa, stb?
2021. ápr. 6. 16:49
4/9 Vortrex válasza:
Ezt a két terméket merem ajánlani, mert ismerem:
Xiaomi Mi TV stick:
Sencor SMP ATV1:
A Xiaomi egy kicsit gyengébb, de szuper cucc youtube-ra, netflix-re hibátlan 1080i minőségben. Lényegében főként az olyan videók lejátszására való, amiknek van saját alkalmazásuk. A videa-s videók lejátszása lehet kicsit akadozna rajta, mert azt böngészőn belül kell lejátszani.
A Sencor meg egy erősebb cucc, 4k-ban ad képet, és javarészt ugyan azt tudja, de simábban.
Ha a netfilx és a yt elég, akkor elég a Xiaomi stick is, de ha többre vágysz, akkor megéri a felárat a Sencor.
5/9 Vortrex válasza:
Nekem Xiaomi stickem van, a barátomnál láttam a Sencor-t, nekem nem tűnt bóvlinak, de most neten olvasom róla a véleményeket és elbizonytalanodtam.
A Xiaomival biztos nem lősz mellé.
6/9 A kérdező kommentje:
Xiaomi stick lett volna az elképzelés. 😊Köszönöm mindenkinek ment a zöld!
2021. ápr. 6. 17:15
7/9 anonim válasza:
Akkor Xiaomi sticked lett? Mi a véleményed róla? Jó YouTube-ra?
8/9 A kérdező kommentje:
#7-es igen, megvettem... hááát... vegyes érzelmeim vannak. Szo-szo működik, sajnos az 1GB RAM ennyit enged. A HD videóknál néha akad, volt már teljes lefagyás is. Ha most választanák, inkább egy komolyabb erőforrással rendelkezőt vennék. De alapvetően működik, nagy gond nincs vele. De nem egy "erőgép". A saját YouTube alkalmazásával is nagyjából jól működik.
2021. szept. 18. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!