Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A macskám szétrágta a fejhallg...

A macskám szétrágta a fejhallgató kábelját. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve, mivel most karácsonyra vettem magamnak. Ez a legelső drágább fejhallgatóm (Razer Kraken X), és fogalmam sincs, hogy meg lehet-e javítani. Boltban valószínűleg kiröhögnek, ha szeretnék kérni másikat, és gondolom nem is vonatkozik rá garancia. Egyáltalán meg lehet javítani valahogy? Boltban legalább megnézik? 2 részből áll a zsinórja, amiket össze kellett kapcsolni, és pont azt a zsinórt rágta el teljesen, ami a fejhallgatóhoz csatlakozik. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
2021. márc. 31. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Gari erre nincs, de nyilvan javithato, csak kell hozza egy forrasztopaka meg egy ugyes kezu muszeresz, plusz nemi kabel. Ne allj neki, vidd el valakihez aki tudja mit csinal.
2021. márc. 31. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

"A macskám szétrágta a fejhallgató kábelját ... és gondolom nem is vonatkozik rá garancia. "

De, minden garanciajegyen az elsők közt szerepel, ha macska rágta vagy rúgta, adnak két másikat helyette.

2021. márc. 31. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Nem fognak kiröhögni a boltban, na persze az együttérzésnek ára van.

Vidd el, és megnézik, és megmondják a továbbiakat.

2021. márc. 31. 20:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, nagyon meg voltam ijedve, hogy javíthatatlan. Megpróbálom akkor elvinni. :)

2. válaszoló, elég ideges vagyok egész nap, nem kell, hogy te is piszkálódj még pluszban, de remélem neked sikerült levezetni a feszkót ezzel a kis irónikus kommenttel.

2021. márc. 31. 20:48
 5/10 anonim válasza:
41%

6.-ra, a kérdezőnek.

Pedig igaza van.

A kábeledet nem cseréljük, és a másikat is szét fogja rágni a cica, ha még ott lakik.

2021. márc. 31. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Mit kell tenned?

1. Meg kell nevelni a dögöt

2. Kábelt cserélni vagy új fülest venni

2021. márc. 31. 21:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, oké. Nem kell túlragozni, a kérdés arra irányult, hogy menthető-e a fejhallgató, vagy sem. :)
2021. márc. 31. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Forrasztópáka, vékony zsugorcső, kézügyesség. Szép nem lesz, de van esély. hogy működni fog.
2021. márc. 31. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Kapcsolódó cikk: [link]
2021. ápr. 1. 16:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! :) Találtam szerencsére személyt, aki megcsinálná, úgy hogy örülök, hogy menthető.
2021. ápr. 1. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!