Mitől pattog és recseg néha a fejhallgatóm?
Tegnap vettem egy Bluetooth fejhallgatót, Panasonic.
Sikerült csatlakoztatnom a laptophoz, tegnap még nem volt vele baj, ma már néha recseg, mintha csikorogna is, pattog...elég zavaró.
Én szerintem nem a fejhallgató a hibás, mert megnéztem telefonhoz csatlakoztatva, ott tökéletesen jó, szóval valami a laptoppal lehet. Megpróbáltam újratelepíteni a hangot vagy valami ilyesmi de tényleg kb. ennyi amihez értek és meg tudom csinálni, mi lehet még a probléma? Vagy mit csináljak? Nagyon fontos lenne, hogy működjön laptopon is, lehetőleg jól mert most a suli miatt vettem és jó lenne ha nem lett volna felesleges vétel :(
Itt már néztem pár kérdés után, megpróbáltam óvatosan fújni hátha kosz van benne vagy haj, de tényleg annyira óvatosan raktam le, semmit sem találtam benne.
Próbáld meg magasabbra venni a mintavételi frekvenciát a számítógépen.
Amikor nekem volt ilyen, hogy egyik napról a másikra elkezdett sercegni a hang, az segített.
Windows esetén: Gépház --> Rendszer --> Hang --> jobb oldalt Hang vezérlőpultja --> a lejátszás fülön duplaklikk a fejhallgatóra --> Speciális --> az alapértelmezett formátum résznél állítsd be a lenyíló menüben a 96000 Hz-t, vagy a 192000 Hz-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!