Miért Pattog a hangfal ha zenét hallgatok, filmet nézek?
Probléma a következő: Van egy Genius 2.1 es hangszóróm és mellé egy gyári önálló erősítő. Kb 50W a teljesítménye csután. Az erősítőn van mély és hangerő szabályzó. Elkezdek zenét hallgatni bármilyen böngészőn vagy Win média playerrel, Groove zenével vagy VLC-vel, elkezd olyan idegesítően pattogni mint az állat. Alaplapon integrált hangkártya van. Ha nem böngészőn hallgatom a zenét akkor ritkább a pattogás.
Valaki tud valami megoldást a problémára? A hangszóró 3-4 hónapos. Szóval semmi baja mert telefonról nem pattog ha auxal rádugom.
Szerintem maga a pc zavar be. Az alaplapi működés elektromos terétől nincs elszigetelve a jel.
Nekem is Genius hangszóróim vannak, ha a pc le van némítva, akkor is folyamatosan változó súgást hoz át. Szerintem már az alaplaptól "szennyezett" a jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!