Melyik zene streaming szolgáltatás preferáljátok?
Én személy szerint az Apple Music-ot használtam, de most gondolkotok rajta, hogy előfizetést váltok. Ti váltanátok a helyemben? Megéri időt fektetni abba, hogy az összes a zenét egy másik appban újra összeállítsam?
Nincs semmi problémám az Apple Music-kal sem, csak a többi könnyebben elérhető PC-ről.
Apple music az itunes-on keresztül elérhető , ha már iphone-od van, akkor nem árt úgysem az itunes.
Nekem volt Deezer aztán Apple music, most Tidal-t használok (HIFI), mert kaptam ajándékba 3 hónapot ingyen, persze már letelt, 1-2 hónapig előfizetek még. Vannak időszakok, mikor este film helyett inkább jobb minőségű zenét hallgatnék, ilyenkor jól jön a Tidal és ez most van, főleg, hogy gyér a film felhozatal. Egyébként meg szerintem nagyon hasonló az összes, ha nem akarsz komolyabb minőséget, akkor az alapszolgáltatás mindegyiknél szinte ugyanazt nyújtja ugyanannyiért. Van otthon Apple TV is meg pár iphone a családban, így, ha Apple Music-ra fizetek elő, minden készüléken hallgatható.
#1-#2 (Morzsi007) Igen tudom, hogy iTunes-on elérhető, de sokszor nem a személyes gépemen hallgatnék zenét hanem barátokén, munkához használt stb, amire nem feltétlen telepíteném fel iTunes, főleg mert Windows-on elég lassú.
Tidal-on azért gondolkoztam mert nagyon jó minőségűnek mondják, és még mindig gondolkodok rajta..
"Van otthon Apple TV is meg pár iphone a családban, így, ha Apple Music-ra fizetek elő, minden készüléken hallgatható.":
Igen, nekem is mindenki Apple felhasználó és van Apple TV is ezért fontos hogy legyen benne családi csomag, amiben ugye az Apple Music a legjobb és legegyszerűbb.
Spotify, Apple Music, YTmusic és a Tidal azért jó mert van apple tv appjuk
és egyszerű használni őket.
Majdnem 250 zeném van, szóval elég sok idő lenne átpakolni mindent.
Köszi, hogy segítettél
“ sokszor nem a személyes gépemen hallgatnék zenét hanem barátokén, munkához használt”
Erre szerintem az Apple Music megfelel. A Tidal HIFI, ami jóval drágább nála, ellenben nagyon sok zene “Master” minőségben elérhető, ami akkor élvezhető igazán, mikor nyugodtan tudsz figyelni a zenére, meg persze van hozzá egy jó fejes vagy rendszer.
Igen ebben igazad van, jobb hangminőségnek akkor van értelem ha oda tudok figyelni.
A fülhallgató igazából amit használok az egy Apple AirPods Gen2 meg egy "olcsó" gamer headset A4Tech Bloody M660
A magasabb minőséget csak otthon tudnám hallgatni a hifitornyon.
Szerintem kipróbálom a Tidal-t az ingyenes próba idő alatt pár zenével, és ha nagyon-nagyon jó lesz, akkor elgondolkodom a váltáson.
Nagyon köszi a segítséget, megkönnyítetted a választást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!