Miért nem tudom használni a szolgáltatást?
A napokban a magyarország.hu oldalon rákeresni egy-két autó rendszmra de egyszerűen nem megy.Egyébként a szolgáltatást mindig szoktam használni rendszámok után nézve de ez valami miatt most nem működik.
Van ügyfélkapum,be is enged a rendszer beléptet de utána bármire kattintok csak az alábbit irja ki:
-huzamosabb tétlenség miatt a magyarország.hu oldalon a munkamenet véget ért-
Egy két tized másodpercig bedobja a magyar cimert de aztán csak a leirt szöveget nyomja.Sajnos az ügyfélszolgálat sem tudott segiteni.A párom gépén próbáltam ott flottul betöltött és tudtam is használni de az enyémnél semmi.
Opera böngészőt használok de próbáltam a mozzilát is valamit próbáltam a laptopon is de ott sem működött ellenben minden más működik.
Windows 7 van a gépen egybként.
A mobilomon minden bejön igen ott is kereshetek de otthon a gép előtt kényelmesebb nekem.
Valaki tudja a megoldást hogy miért nem tudom használni??
A Win7 támogatása megszűnt, én ennek tudnám be, hogy ezzel az oprendszerrel nem engedi használni.
Ha a másik gépen is az van, akkor más a gond, de szerintem azon nem az van.
Sajnos ezekből egyik sem.
A páromnál is Win7 van a gépen tehát ez kilőve.A laptopon XP van de ott sem engedi tehát ez is kilőve.
Én csak amatőr szinten használom a gépet nem vagyok guru.Az időt és a dátumot rendesen írja mikor bekapcsolom a gépet.
Erre céloztál 3-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!