Lehet még kapni nem okos TV-t?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű, normális TV-t keresek, nem kell hogy "okos" legyen, normális távkapcsolóval, hogy ne az on-screen menü 3. szintjén kelljen állítani a legalapvetőbb dolgokat...2021. márc. 30. 10:31
11/14 A kérdező kommentje:
10
Nem az "okosságával" van bajom, hanem a túlbonyolítottságával: A távkapcsolón kb 5 gomb van, mindent háromszor annyi nyomogatással lehet elérni a képernyő menün, mint egy normális távkapcsolón.
Pl. elalváskapcsoló: a régin külön gomb van; félálomban is, tök sötétben is megtalálom. Amit most lehet venni, azon menü - almenü - al-almenü... Teljes agyrém.
2021. márc. 30. 23:53
12/14 anonim válasza:
Ja, pont ez zavar engem is. Nem tudom egy ilyen funkciót miért dugnak el annyira.
13/14 anonim válasza:
Szerintem a távkapcsoló gyártó, sőt típusfüggő. Néha a specifikációban benne van ennek a típusa, amire rá lehet keresni, de rá is lehet kérdezni pl. itt.
14/14 anonim válasza:
Szóval a "okos" funkciók nem zárják ki a Sleep gomb meglétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!