Lehet még kapni nem okos TV-t?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű, normális TV-t keresek, nem kell hogy "okos" legyen, normális távkapcsolóval, hogy ne az on-screen menü 3. szintjén kelljen állítani a legalapvetőbb dolgokat...2021. márc. 30. 10:31
1/14 anonim válasza:
Lehet kapni, akárhová bemész megkérdezed és megmondják hol kaphatsz a közelben.
2/14 A kérdező kommentje:
Samsungokat nézegettem - maradnék a márkánál - és csak smart tv-k vannak... :(
2021. márc. 30. 10:40
3/14 anonim válasza:
használtan biztosan van (nem, nem előreutalással és nem kiszállítva, hanem személyesen megnézed, stb.)
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Sajnos már alig lehet kapni, ha pedig komolyabb TV-t akarsz, akkor teljesen felejtős. :(
6/14 anonim válasza:
Miért akarsz Samsungnál maradni? Sosem volt nagyon erős TV-kben.
7/14 anonim válasza:
Most vettem egy Oriont, teljesen jó és még drága se volt.
8/14 anonim válasza:
Ugye nem jó bármilyen, csak elfelejtetted leírni? Pl. ne legyen kicsi, ne legyen csak sima HD... vagy tévednék? A Samsung is lemaradt az elején, pedig szerintem az LG-vel több esélyed lenne erre.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2021. márc. 30. 17:26
10/14 anonim válasza:
még lehet kapni párat, de amugy ha lehet okosTV is, csak nem fogod használni az okos funkciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!