A laptopomon tükrözve a kép hogyan kapcsoljam ki a tükrözést?
Figyelt kérdés
windows 10 és asus2021. márc. 25. 13:45
1/8 anonim válasza:
Videóillesztő beállításai?
A tálcán jobb oldalt, ott a kis menüben van Intel, Nvidia, vagy valami ilyesminek az ikonja? Lehet, hogy kell keresd.
Nincs kedvem nézelődni, lehet, hogy a win 10 rendszerbeállításinál is van ilyen opció, szóval a vezértlőpult legyen a második köröd.
2/8 anonim válasza:
#1 mármint a tükörben jobboldalt. :)
3/8 A kérdező kommentje:
hát én nem találom a videóillesztőt
2021. márc. 26. 09:46
4/8 A kérdező kommentje:
se semmit bocsi nem értek az ilyen dolgokhoz egyébként messengeren ha hívásozok akkor nincs tükrözve csak akkor ha meeten van órám akkor tükrözve van
2021. márc. 26. 09:51
5/8 A kérdező kommentje:
és meeten szeretném kikapcsolni
2021. márc. 26. 09:56
6/8 anonim válasza:
Akkor teljesen félreértettem. Szóval akkor a webkamerád képéről van szó. Legközelebb légyszi fogalmazz pontosabban.
Milyen "meet"-ről van szó?
Az valami videóhívásos csevegő?
Akkor nézd meg annak a beállításait.
Egyébként meg ha csak ott van a gond, akkor konkrétan arról kéne kérdezni, és nem így.
7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi. A gépemnek a beepitett kameráját használom ha mondhatom így és a meet-en lehet beszélgetni kB olyan mint a zoom ha ismered vagy messenger videohivas csak egy kicsit komolyabb és én nekem digitális órám szokott rajta lenni és most jöttem rá hogy fordítva van. Meg néztem a meeten de nem találok semmi olyan beállítást ha nézem a képemet ahol meg lehet nézni hogy hogy látnak akkor ott normálisan látom magam és ez idegesítőő
2021. márc. 28. 23:31
8/8 anonim válasza:
Te mit tanítasz ekkora sugárzó értelemmel? Próbáld ki másik böngészőben! Nekem Firefoxban a Meet is és a fb messenger is pont úgy jelenik meg, mintha egy tükör lenne, tehát pont ahogy egy szelfinek kell. Az se bosszantana, ha nem így lenne, de így tény, hogy megszokottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!