Judit1010 kérdése:
Ha könyvet olvasok a laptopomon, hogy tudom megjelölni, hol jártam? PDF-ben olvasok, eddig felírtam az oldalszámot. A mostani könyv lapjai nem számozottak. Ne kapcsoljam ki a gépet, amíg el nem olvastam a könyvet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 03:08
1/3 anonim válasza:
Keress olyan pdf olvasó programot, ami megjegyzi. Pl. FBReader, bár annak a PC-s verzióját már nem fejlesztik régóta. De biztos vannak mások is.
2/3 anonim válasza:
Könyvjelzőt teszel oda, ahol abbahagytad az olvasást. Nem írtad, hogy milyen PDF olvasót használsz, de gondolom mindegyikben van ilyen lehetőség. Én PDFXCview-t használok, ebben nagyon könnyen lehet könyvjelzőt készíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Húú! Én ezidáig nem is tudtam, hogy vannak ilyen leolvasó program, majd utána nézek. köszi
2018. jan. 27. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!