Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miben különbözik ps4 és az...

Miben különbözik ps4 és az Xbox öné???

Figyelt kérdés

Miben más tegyünk végre pontot a végére melyik miben jobb grafika például vagy melyik szebb képet ad miért van az hogy Play station 4 ből már nem is lehet venni cdt ami már régi Xbox oneba viszont megvan ezek szerint a Play

station cd k jobban mennek???

2021. márc. 23. 22:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jah de ez milyen draga is plusz még hitelkártya val lehet rendelni az meg nincs nekem arról nem is beszélve hogy akkor már ebayon is van új vagy magyar oldalakon de én Szlovákiában lakom es amúgy nem csak ez volt a kérdés nem szakmai választ akarom személyesen hogy melyikkel a jobb mert egyik a másik től tuti különbözik mint laikus azért ez lehet érezni de tik ti szerintetek miben különböznek?
2021. márc. 23. 23:28
 12/18 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Kérlek tanulj meg ÉRTHETŐEN írni mert én leirtak hogy mi a különbség döntsd el hogy melyik a jobb neked.

Mert ha én megalapozottan közlöm veled azt hogy a ps4 lét jobban megeri használni akkor valaki biztos hogy fel fog haborodni és mi ezt nem akarjuk.

2021. márc. 23. 23:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Jaja nejpkem is PS 4 van az a jó hogy magyar menüje van szerintem is jobb
2021. márc. 23. 23:41
 14/18 anonim ***** válasza:

A kettő között nincs érdemi különbség!

Az a lényeg a választásnál, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani!

Ha olyan játékokkal amik cbox-ra elérhetőek akko azt vedd. Ennyi! Ne agyalj a technikai különbségeken, mert elenyészőek! Főleg akkor nem fogod látni a különbséget a két gép között ha nem profi monitorra kötöd őket, hanem valami átlagos TV-re.

2021. márc. 23. 23:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Na figyu, megsajnáltalak, szóval írok egy rendes választ.

A PS Store-hoz nem kell hitelkártya, csak egy online fizetésre alkalmas bankkártya. Én nem hiszem el, hogy még lehet olyan kártyát kapni egy folyószámla mellé, ami nem jó erre. (Nekem egy PS 4 Pro-m van és SOHA nem vettem lemezen játékot hozzá.)

A PS4 és az Xbox One majdnem teljesen hasonló képességekkel rendelkezik, nem érdemes ezzel foglalkozni. A PS 4 Slim és az Xbox One S szintén nagyjából ugyan azt tudja, mint a sima PS4 és Xbox One, csak ezek a vékonyított verziók. Egy picit kisebbek, meg talán szebbek.

A PS 4 Pro és az Xbox One X már érdemben erősebbek mint az alap konzolok, itt az Xbox One X az erősebb papíron, de a játékok közül talán pár darab van ami ezt kihasználja.

A generációban a PS4-et tartja a többség jobbnak, mert jobb játékok jelentek meg rá, de mint hardware kb. tök ugyan azt tudja a kettő.

Venni már egyiket se venném, mert már új generációban vagyunk és az új konzolok visszafelé kompatibilisek és annyivel nem drágábbak, hogy megérje a régit venni. Viszont még nagy a hiány belőlük, főleg a PS 5-ből. Szóval én még várnék pár hónapot a helyedben.

2021. márc. 23. 23:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ nekem is ps4 pro van amúgy gondolkoztam hogy a ps5 veszem de alig van játék bele es nagyon drágák is
2021. márc. 24. 00:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne vegyél még semmit, mert nincs miért. Nincs egyik új konzolra sem exklúzív játék és nem is lesz még szerintem 1 évig.
2021. márc. 24. 00:50
 18/18 A kérdező kommentje:
már régen megvettem ps 4prot azota is játzsok szerintem jó
2021. márc. 24. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!