Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miben különbözik ps4 és az...

Miben különbözik ps4 és az Xbox öné???

Figyelt kérdés

Miben más tegyünk végre pontot a végére melyik miben jobb grafika például vagy melyik szebb képet ad miért van az hogy Play station 4 ből már nem is lehet venni cdt ami már régi Xbox oneba viszont megvan ezek szerint a Play

station cd k jobban mennek???

2021. márc. 23. 22:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Írd ki ezt a kérdést légy szíves magyarul és akkor kapsz választ is.
2021. márc. 23. 22:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Az Xbox nem az enyém, köszönöm, hogy kérdezi.
2021. márc. 23. 22:39
 3/18 A kérdező kommentje:
Miben különböznek egymástól???
2021. márc. 23. 22:39
 4/18 A kérdező kommentje:
Hogyan mit kérdeznek hogy hogy nem a tiéd??
2021. márc. 23. 22:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Olvasd el a kérdésed!
2021. márc. 23. 22:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Áááá de nagy nem esik le neki :D

Átlag gamerként nem sok különbség van a kettő között mivel mind a kettő ugyanaz a generáció, ami nálam eldöntötte ezt a kérdést az exklúvíz címek (pl. God of War) és az előfizetés (PSPlus) álltal kínált játékok voltak, na meg ugye a kontroller kialakítása de az már megszokás kérdése

Mind a kettőben van Blu-ray olvasó és le is tudod tölteni akármelyik játékot szóval ez abszolút nem számít

2021. márc. 23. 22:55
 7/18 A kérdező kommentje:
aha de mégis mibwen különböznek??? elég nagy pillanat volt napokban életenben ugye nekm play station 4 van és agyon szinte agyon kerestem a cal of dutty ghostrs részt persze ujan mindehol a létező =osszes szlovák oldalt cseh oldalt megnéztem és sehol sem találtam ujan viszont xbox oneba volt csak ps 4 nem volt sehol furcsa !!!
2021. márc. 23. 23:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Halod keci h a jozanu ll irnal ki kerdestt akor leheet kapnél értellmes valaszokattt izs.
2021. márc. 23. 23:03
 9/18 A kérdező kommentje:
jozanul írok!!!
2021. márc. 23. 23:06
 10/18 anonim ***** válasza:

Na tekintsünk el az irasodtol és kapsz választ:

Az alapok (amiket megkapsz ha rakeresel):

PS4 Xbox One

CPU 1.6GHz 8-core AMD Jaguar 1.75GHz 8-core AMD custom CPU

GPU 1.84 TFLOP AMD Radeon Integrated AMD graphics clocked at 853MHz

Memory 8GB GDDR5 8GB DDR3

HDR Yes No

Na de amiről te beszélsz azt nem nagyon tudtam feldolgozni de így a többiekkel talán sikerült.

Ha jól értem 1 játék miatt hisztizel meg valami cseh oldalakat néztél csak megsugom nem kellett messzire mennem [link]

És ezzel megvalaszoltam mindent amit sikerült értelmeznem.

2021. márc. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!