Hogyan tudom átvini a laptop teljes képernyőt a tv-re hogy ne vágja le a szélét?
Sziasztok.
Adott egy 17" collos Del laptop és egy 65" collos 4k Sony bravia tv 2017.
HDMI kábellel használom ki a nagyobb képernyő lehetőségeket de sajnálatos módon nem a laptop teljes képernyőét jeleníti meg a tv hanem 1-2 centit levág egész körben a széléből.
Mind ez nem is volna probléma amíg videó vagy filmeket nézek de mikor csak a laptopot használnám akkor eléggé zavaró tényező
Próbáltam keresni beállítások között megoldást de nem jutottam semmire.
Valakinek van valami ötlete hogyan lehet küszöbölni ezt a problémát??
Előre is köszönöm 😁
Azelőtt egy 15" collos laptoppal nem volt ilyne probléma
fúú 1 éve megmurdelt a Sony tv-m, úgyhogy már nem emlékszem a menüjére, de ott kell keresgélned.
van nagítás, meg széthúzás teljes képernyőre meg ilyesmik a képbeállításnál. azokat próbáld végig és jó lesz!
8 évig használtam a Sony Tv-t a laptoppal hibátlanul
A WIN+P gombbal tudod váltani a laptop és a TV. között a képet.
Elvileg a TV menüjében a képernyő beállításoknál van ilyen. Mértetezés vagy hasonló a neve. Ha +1 és -1 között lehet állítani, akkor valamelyik a két véglet közül jó lesz. Vagy ha nem így van, akkor "full", "1:1", "pixel perfect" és hasonló kulcsszavak.
Illetve ha lehet a videóbemenet színtartományát állítani, akkor ne "partial" hanem "full" legyen, különben 16-tól lefelé nem lesznek árnyalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!