Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik Deck-et vásároljam meg...

Melyik Deck-et vásároljam meg ezek közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Miért azt ajánljátok miért nem azt?

Erre is kíváncsi vagyok.

2021. márc. 14. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj venni újat.

Menj el retro magnós csoportokba, van akinek gyűjteménye van, ad-vesz, cserél. Nézegesd az apróhirdetési oldalak, ebay-t, stb.

HA jót akarsz, valami háromfejes, három motoros régi dögöt vegyél. Nakamichit, Revoxot, ha egy kicsit lejjebb adod, akkor a Yamaha zászlóshajói között is akadtak használhatók.

De ne ilyen most gyártott műanyag kínai fost.

Ha esetleg digitalizálni is szeretnéd a kazettáidat, az odavisszajátszó, kétkazettás kategória helyből ki is esik.

Vannak ilyen témájú facebook csoportok is. Ha komolyan gondolod, egy-két hónap alatt meg fogod szerezni a megfelelő készüléket.

2021. márc. 15. 10:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Lehet hülyeséget mondok de ez jó lesz?

[link]

10 ezer Ft-ba kerül csak.

2021. márc. 15. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Leesett, megértettem: hibásan kezeled a fogalmakat. Decket írtál, de egybe műanyag vackokat linkelgetsz. Akkor vegyél ilyen mindenegyben kacatot, csak tudd, hogy a deck nem ezt jelenti.
2021. márc. 15. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
ebben az árkategóriában csak szemetet veszel. abból meg tökmindegy milyet.
2021. márc. 16. 23:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Miért baj ha egy hifi egyben van?

Meg miért szemetek ezek a hifik amiket küldtem?

Amazonon szépet mondtak róla.

ITT ST541 is szemét?

Van a régi reklám ITT Nokia feldob a hangja.

Légyszi magyarázátók el nekem?

2021. márc. 17. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

Te decket kerestél. Hifi komponenst. De emlegeted és belinkeled az ilyen egybe-műanyag szarokat. Nem jók. Már akkor is rossz volt, amikor megtervezték és legyártották. Fiatal koromban, a rendszerváltás tájékán ezeket nevezték "hilferstrasszés rádiónak", mert a Mariahilferstrasse összes műszaki bazárja ilyen és hasonló vackokat melegített rá az addig csak Videotont és Oriont látott magyarokra. (mellesleg az említett két magyar cég termékei nem voltak rosszak).

Az Amazon itéletei nem számítanak. Ezek a vackok csak zajkeltésre jók, normális zenehallgatásra nem.

2021. márc. 17. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:

"Működik a kazettás magnó kivételével minden" - ez az általad linkelt startaprós leírásban van.

te magnókazettákat szeretnél hallgatni.

Ezzel megválaszolódott, hogy jó lesz-e.

2021. márc. 17. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

A régi kazetták lejátszása miatt én is vettem egy régi, de jól működő hifit, Technics CH505, négy részes mini hifit. Van benne minden, ami a 90-es évek közepén kellett. Egészen pontosan működő CD, rádió, manuálisan állítható, digitális hangszínszabályzó, erősítő, két kazettás oda-visszajátszó deck 2-2 motorral. Ebből a kazetta rész felújításra szorult, mert régen használták.

Vettem ezen kívül egy BX501-es, szintén Technics deck-et, ami viszont már felújított, kifogástalan állapotban van. Most már hifi minőségben le tudom játszani az arra érdemes kazettáimat! Vannak zenék és tartalmak, amik csak azok vannak meg, a neten sem találni meg őket.

Ahogy ajánlották már, vegyél egy mára már olcsó, 20-25 éve csúcs minőségű hifit. Ha szerencséd van, vagyis olyant nézel ki, már felújított a magnó lejátszó része. Ha meg nem, akkor ez a feladat rád vár. Meg kell csináltatni. Én megtettem és szuper minden most!

2021. ápr. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!