Melyik tv-t vásároljam meg ezek közül ?
55" LG OLED55BX vagy 55" Samsung Q80T QLED ?
A jelenlegi Samsung QLED QE55Q7FAM típusú tv készülékemet szeretném lecserélni mert nem tudja a 4K/120Hz-et. A kérdésem hogy melyiket ajánlanátok és miért ? Leginkább azok véleménye érdekelne leginkább akik rendelkeznek az említett készülékek valamelyikével. Előnyök, hátrányok stb. minden információnak örülnék. Nagyon köszönöm.
A jelenlegi tv-d egy elég rosszul sikerült tv sajnos, legalábbis képminőségileg, úgyhogy a Q80T is előrelépés lenne.
De ha nagyot szeretnél előrelépni, akkor természetesen az OLED.
És inkább a CX OLED-et ajánlom, mert annak jobb a mozgásmegjelenítése, mint a BX-nek.
“ A jelenlegi tv-d egy elég rosszul sikerült tv sajnos, legalábbis képminőségileg “
Majdnem hogy tökéletes a képminősége a jelenlegi tv-mnek, nem tudom mire alapoztad hogy rossz a képminősége de nagyot tévedtél. Továbbá designra előtte se és utána se gyártott egyik gyártó se olyan szép tv-t mint ez a sorozat és ezt nem elfogultságból írom, majdnem minden tesztben megemlítik ezt mások is. Szóval ebbe a tv-be nem lehet belekötni semmilyen szempontból. A helyére egyébként egy Sony OLED jön. KD55AG8
#4 #6 #7 vagyok
Még annyi plusz információ, hogy:
"Majdnem hogy tökéletes a képminősége a jelenlegi tv-mnek"
Ezt természetesen nem vitatom, mindössze arról van szó, hogy a mostaniak sokkal de sokkal jobbak képminőségileg. Lehet, hogy nekem is megfelelne az te tv-d képminősége, és én is azt mondanám rá, hogy tökéletes, ha sohasem láttam volna OLED-et. Amikor belépő 4k-s tv-m volt, arra is azt mondtam, hogy tökéletes a képminősége. És megmondom őszintén, hogy igazából nekem nincsenek nagy igényeim, jelenleg OLED-em van, de egy belépő tv-vel is ugyanúgy ellennék.
"ne haragudj nem akarlak megbántani de össze-vissza beszélsz butaságokat."
Nem haragszom, mivel tudom miről beszélek, többek között ezzel foglalkozom, az álláspontomat pedig bármelyik hozzáértő kolléga megtudja erősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!