Valaki segítene a Nintendo Switch okosításban/jailbreakben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!
A Nintendo Switchre sikeresen ráraktam az atmospheret és bannoltak is de tudatában voltam és le is mondtam az online játékokról...
A baj az, hogy nem indulnak el a pc ről rávitt nsp/xci fájlok illetve a tinfoilt sem tudom elindítani mert ezt írja hogy could not start vagy azt hogy checking for corrupted data(ezt csak a tinfoilnál) vagy azt hogy the console is restricted by nintendo.....
a jelenlegi legújabb atmosphere verzión vagyok és hakate 5.5.4 et használok 64gb EX fat sd kártyával de próbáltam már 32gb Fat32 vel is...Sokat próbálkoztam de nem tudom mi lehet a hiba....
HA VALAKI SEGITENE AKAR ITT DE INKABB INSTAN VAGY BARHOL AZT NAGYON MEGKOSZONNEM!!!!
insta:_andrisv_
2021. márc. 13. 21:09
1/2 anonim válasza:
Lopásban itt nem tudunk segíteni.
2/2 asdasdasdsdafsdgtdsf válasza:
Hacsak nem egy dewkit konzol akor felejtős hogy használd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!