Attásko kérdése:
Megéri 2021-ben Nintendo Switchet venni? És Szegeden hol tudok újonan beszerezni?
Figyelt kérdés
Benntlakó iskolás mivoltom miatt gondoltam a Switchre, de nem tudom mennyire éri meg2021. márc. 10. 08:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, én nem vennék. Mobiltelefonra 26 millió játékot le lehet tölteni, csomó ingyenes is.
2/2 anonim válasza:
#1-es, azért konzolra sokkal komolyabb játékok vannak, mint telefonra!
De amúgy, kérdező, szerintem se éri meg! A Switch Lite kb. 40 ezerrel olcsóbb, de majdnem ugyanazt tudja, egyedül talán a GPU-ja gyengébb valamivel, de szerintem HD-ban ugyanúgy visz az is! Jó, a sima Switch FHD-ban is tudja a tartalmakat, de mit sem ér, hiszen annak is csak sima HD-kijelzője van! Vagy ha van a koleszos szobádban tv, akkor a sima Switch áráért már PS4-et is kapsz, de ha nincs, akkor is egy használt laptop komolyabb játékokat futtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!