Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps2játékot áttudok konvertálni...

Ps2játékot áttudok konvertálni ugy h vigye az xbox360?

Figyelt kérdés
amugy machintosom van és nekem többen is mondták h lehet de nemtom h hogy és lehet xboxon játszani pendrive-rol?
2010. aug. 18. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
fuckyeah
2010. aug. 18. 12:59
 2/8 anonim válasza:
azta súlyos k..va életbe.....:)))))))))
2010. aug. 18. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Még ps3ast is.... amúgy nem.

A boxon lehet játszani pendriveról 2 x 16 GBnyit kezel, ha jól tudom, de maximum sima xboxos játékokat visz csak, nah meg xbox 360ast.

Be kell dugni a boxba és a beállításoknál vmi formázást kell választani, de így fejből nem tudom.

2010. aug. 18. 13:17
 4/8 A kérdező kommentje:
3-dik komment kösszz szépen és nemtudnád nekem légyszives megmondani h sima xboxos játékkal hogyan tudnék jtszani vele ??léccives
2010. aug. 18. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:
jah meg azt h akkor h klell pendriveröl pontosan
2010. aug. 18. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt le van írva a frissítés könnyű résznél.

Én még sose csináltam ilyet és még sima xboxos játékokkal se játszottam, így ezekről csak link marad, személyes tapasztalatom nem nagyon van:)

Elvileg a sima boxos játékokhoz kell merevlemez és nem jó neki a pendrive, de mhol mást olvasok róla.

[link]

[link]

2010. aug. 18. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=T4J3bmAmOPc

Még ez talán segíthet, bár angol, de sztem érthető anélkül is.

2010. aug. 18. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy PS2 chippele 1irányító+memóriakártyával 25 ezer FT
2010. okt. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!