Polar Ignite vagy Amazfit GTS 2 éri meg jobban?
Amazfit Stratos órám van, de úgy tűnik, hogy nagyon erősen kezdi magát megadni. Nézegettem már teszteket is, de nehezen tudom eldönteni. Kb ugyanezekre a funkciókra lenne szükségem az új órában is. Ami fontos: sport óra, pulzus mérés, pontos gps meghatározás, strava vagy runtastic kompatibilitás, időjárást jelezze, napi lépések, ébresztő rajta, a hívás az csak plusz funkcióként, de nem fontos. Edzés tervek esetleg, VO2 szint, alvás figyelés, értesítések bluetooth kapcsolattal stb.
Esetleg van valamilyen tapasztalatotok a két órával kapcsolatban? Szívesen meghallgatom! Köszönöm előre is!
1-es vagyok. Összekevertem az Ignite-ot és a Unite-ot, az Ignite-ban van GPS.
Persze már mindegy, mert megvetted a másikat. Hát... ne legyen igazam, de fél év múlva már nem biztos hogy ilyen elégedett lesz vele. Amazfit hulladékokkal nekem és a környezetemben is másoknak csupa rossz tapasztalata volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!