Kinek van launchpad-je?
Ja, most látom, újabban a régi Pro valamiért mindenhol mk2-ként cikkeződik... Oké, egy random topikban meg azt látom, hogy volt is abból két generáció. Hát, nagyon hasonlíthattak! :)
Szerintem max valami beragadt árazás lehet. Használtan jobb keresgélni, ott valós értékeket hasonlít össze az árazás. Lehet egyébként, hogy a régi Pro használható pár igazán power user dologra, ami a mostaniból kimaradt, mert nincs rá igény a Novation szerint. Cserébe van faék egyszerű user mód testreszabás.
Vagy régi pro használtan. Soha semmi bajuk nincsen. A ménemszólos hírdetők meg általában korrektül, tesóságban vázolják, mi hibája van valaminek, de ez kb az a kategória, hogy ha a ma készült fotón egy kődarabnak látszik, akkor valószínűleg még nagyon sokáig csak menni fog és kész.
Ha kizárólag a kellemes pad kell, és igényled az új tech szagot, akkor jó az X, az is velocity sensitive, meg a faék egyszerű és kiválóan működő megoldásnak köszönhetően külön tiltani kellett volna a poly aftertouchot, tehát az is van az X-en is. :) A Pro-k mellett a többletfunkciók szólnak. Nekem az a bevett eljárásom költekezés előtt, hogy mikor már kb betéve tudom az összehasonlító táblázatot, akkor minden szóbajövőnek letöltöm a használatiját, és kezdem a kockulást, persze csak tartalomjegyzékből kiszökdelve arra, amit tényleg használni is fogok, tehát nem csak egy projekt vagy esetleg csak egy álomkép van előttem, hogy milyen jó lesz poly AT mekegtetni a gusztustalan growling rettenetet, hanem tényleges mai fájdalmat töröl el a föld színéről, és teszi ezt ilyen és ilyen felárral, ami (már írom is közben a cetlimre) 4/5, hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!