Kiesik a füles, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Szeretnék úgy zenét hallgatni és filmet nézni, hogy ne zavarjon senkit. De a sima füles kiesik a fülemből, lehet túl kicsi a fülem :D Van valami megoldás erre? Néztem azt a sport fülhallgatót, olyat érdemes venni? Ha igen, linkelnétek viszonylag olcsón? Köszi a segítséget!2021. febr. 15. 22:50
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és bluethoot-osat vagy vezetékeset érdemes venni?
2021. febr. 15. 22:51
2/12 anonim válasza:
Aztmondom próbáld ki úgy a fülesed hogy beledugod ugye a füledbe és aztán a zsinorját körbetekered az egész füleden ez lehet hogy megtartja viszont lehet hogy zavarni fog de még azt is megpróbálhatod hogy tekered csavarod így meg úgy a fülest egyszer hátha megragad
3/12 Ypszilon1980 válasza:
Olyat vegyél, ami neked tetszik, vezeték nélküliben nehéz jó hangzásút jó áron venni, vezetékesben jóval olcsóbban vannak már. Lehet cserélgetni a gumiharangokat rajta, ez általában van 3 méretben a fülesekhez alapból, de léteznek sport fülesek is, amin van egy horog, ami beakad a fülkagylóba és akkor stabilabb, de attól még a gumiharang, ha nem illeszkedik rendesen, akkor ugyanúgy kényelmetlen lesz és a hallójáratból kijön.
4/12 Csongor444 válasza:
Innen még elég sok opciód van, ha a gumiharangokkal van probléma akkor próbálj comply memóriahabos gumiharangot használni de a márkás az drágább lehet mint a fülesed, itt olcsó opció ha valami kínai oldalról rendelsz 1 dollárért. (megjegyzem, én a fül köré tekeréssel és a habos gumiharanggal is próbálkoztam, mindig kijött a fülemből..) Ha ez nem jön be, vagy ha biztosra akarsz menni akkor problémát legjobban egy bluetoothos fülessel tudnád orvosolni (vagy fejehallgatóval ha az is megfelelne), itt megint osztódik a dolog, teljesen vezetéknélküli vagy a "vezetékes vezeték nélküli". Szerintem ha igazi élményt akarsz akkor a teljeset vegyed. Ár: na ez nagyon fontos, ha valamennyire is adsz a jobb hangminőségre akkor ezekből a fülesekből 10k az induló ár de inkább 15k magyar viszonylatban, a szokásos sony, jbl, skullcandy, márkák úgyis drágábbak de nem tudnak többet hangminőségben a sokal olcsóbb vezetékes megfelelőjüknél. Ha bluetooth akkor minimum 4.2 de inkább 5.0 legyen az elvárás. olyat vehetsz ami ilyen karimás mondjuk sport füles, de nekem pont a karima miatt nem tudott teljesen belemenni a fülembe úgyhogy nekem a sima vezeték nélküli verzió jött be.
5/12 A kérdező kommentje:
2-es, próbáltam már azt a fülest amit a telefonhoz adtak tekergetni, de nem illik bele a fülembe, ezért úgyis kiesik vagy instabil.
3-as, végülis nekem mindegy hogy bluetooth vagy vezetékes, ezért azt veszem amelyik jobb árban van. Nekem akkor a sportfüles lenne jó, hogy ne kelljen cserélgetni a gumiharangokat.
4-es, köszi a hosszú választ. Fejhallgatót nem szeretnék, füles egyszerűbb. A bluethoot-os füleseknek 10k-tól indul az ára? Én max 5-6 ezret tudnék rászánni.
2021. febr. 16. 10:56
6/12 A kérdező kommentje:
Az ilyesmi mennyire jó? [link] Hallójáratba helyezhető, ezzel a névvel találtam egy csomót 1-2-3 ezer forintokért.
2021. febr. 16. 13:05
8/12 A kérdező kommentje:
Nem csak pont erre gondolok, hanem általánosságbab erről a típusról.
2021. febr. 16. 13:28
9/12 Ypszilon1980 válasza:
Inkább gondolkozz olyan 8ezertől felfele, de ezen a típuson sincs fülbeakasztó megoldás.
10/12 Csongor444 válasza:
4-es vagyok,
Ha tényleg max 5-6 ezred van akkor bluetoothosból kb semmilyen opciód nincs ha nem egy merő vacakot szeretnél... esetleg a vezetékesek közt nézz körbe hátha van olyan fülkarimás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!