Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HP laptopom 30-60 perc után...

HP laptopom 30-60 perc után felmelegszik,belassul,és egyszer csak lefagy. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Csak egyszerü netezésre használom,de hamar felmelegszik,a végén pedig annyira lefagy,hogy ki kell kapcsolni. Linuxot használok, a tálcára kitettem egy grafikus diagrammot,ami mutatja,hogy éppen a ram és a proci mennyire van kihasználva. De mielőtt lefagy,felugrik 100%-ra,és lefagy,semmire sem reagál.

Ötletek? Már mindent kipróbáltam,a procit újra pasztáztam, ki lett takarítva,a csatlakozók is ki lettek takarítva,stb. Viszont a ventilátort egyáltalán nem hallom,hogy menne.

2021. jan. 5. 10:38
 1/5 DnPlymn válasza:

A tünetek alapján túlmelegszik és kikapcsol.

Ha a ventilátort egyáltalán nem hallod, akkor javítani/cserélni kell.

Leírtad a hibát, csak megerősítést vársz? :D

2021. jan. 5. 10:44
 2/5 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
47%
Windows újratelepítés.
2021. jan. 5. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen típusú laptop, valószínű tényleg a hűtéssel van gond, ha nem megy a venti akkor egy újat kell bele tenni.
2021. jan. 5. 11:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem,hogy 2-szer cseréltem ki a ventilátort,de semmi. Mintha a csatlakozó porttal lenne valami,de nem tudom,mi.

A típusa Hp pro book 6460b

Eserleg keresek valami diagnosztikai programot,hátha jelez valamit.

2021. jan. 5. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg"
2021. jan. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!