Ipad-ra lehet másolni filmeket?
Figyelt kérdés
Ha nekem a pc-men vannak filmek, ilyen 1-2 GB-osak, akkor azt fel lehet valahogy másolni ipadra, hogy azon tudjam nézni?2021. febr. 15. 10:04
1/5 anonim válasza:
Házi videókat igen, illegálisan letöltött filmeket nem, mert azokat szűri a rendszer!
2/5 anonim válasza:
Természetesen lehet. Én a Playerextreme nevű alkalmazást használom évek óta és tökéletes.
4/5 anonim válasza:
Természetesen megoldható. Ahogy a korábbi válaszoló is írta, először mindenképpen tölts le egy alkalmazást, mellyel le tudsz játszani videókat.
Ezt követően, a legegyszerűbb, ha a számítógéphez való csatlakoztatás után a Fájlok appba teszed a filmet, majd az alkalmazásban eléred onnan.
5/5 anonim válasza:
"szűri a rendszer" ... mindig megjelenik ez az apple antifan. De legalább vicces lennél öreg!!!!
Én az AVPlayer és a VLC-t használom.
mindkettő appba lehet iTuneson keresztül tölteni amennyit bír az iPad tárhelye.
meg tudnak DLNA is lejátszani. A hálótazi vinyómon is megtalálják a filmeket
De bizonyos fomátumokat simán a Fotók appban a videó közé is át lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!