Milyen erősítőt vegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy Thunder Audio PRO-15 passzív hangfal 300/600W (38 cm) hangfalat . A kimenet rajta jack es hatul . Van egy denon dra 425 os erositom. Van most is 2 hangfalam de azokat hangfalkabellel kotottem rajuk . Ezt hogy fogom tudni ? Vagy kell masik erosito ?

2021. febr. 8. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A hangfalon nincs kimenet !

Max ha aktív hangfal lenne,akkor az hajtaná a párját.

De ez egy sima passzív hangfal,egyik passzív hangfalon sincs kimenet.

Az Bemenet !

És ha jól látom a képeken,akkor ráadásul nem is Jack van benne hanem Speakon !

Azért ez sem mindegy...

Nyilván,ha Jack-es akkor Jack dugót kell venni,ha meg Speakonos akkor azt..

Bele kell csavarozni a hangfalkábelt,és az meg mehet a hifi erősítőre.

Ha viszont Jack-es akkor azt forrasztani kell,,nem pedig csavarozni.

2021. febr. 8. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen bocsi az speakon ami a hangfalba megy, es a masik vege pedig jack , ilyen kabelt is rendeltem hozza . Tehat akkor elmeletileg jolesz hozza belefogom tudni dugni az erositobe ? :)
2021. febr. 8. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Speakon megy a hangfalba,ez eddig jó..

És a másik végén a Jack ?

A Denon erősítő-re nem fogod Jack-al rákötni,mert annak sima leszorítós a hangfal kimenete.

Az előlapon meg ami van jack aljzat az Phones kimenet,azzal meg nem fogsz tudni hangfalat hajtani.

De ha van másik erősítőd amin van Jack hangfal kimenet akkor arra biztos jó lesz.

2021. febr. 8. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy egy másik megoldás,ha a denon-ra kötnéd,akkor le kell vágni a jack-dugót és a két szál drótot befogatni az erősítő hangfal kimenetre.
2021. febr. 8. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Na igen ugyan ez jutott az eszembe . Mert egyebket nem tudom radugni sehogy szerintemse . Masik erositom nincs , szoval a levagos megoldas lesz , remelem sikerulni fog . Koszi a valaszokat!
2021. febr. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!