Melyik vezetéknélküli fejhallgató jó telefonálásra?
Figyelt kérdés
Munkához kellene főleg, sokat beszélek telefonon, így a fő szempont nekem a jó mikrofon lenne, mindenhol a hangzással foglalkoznak, nyilván zenét is hallgatnék rajta, szóval az se baj, ha nem gagyi a hangzása, de az a másodlagos.
Olvastam, hogy a Sony WH-CH510 pl használhatatlan a mikrofon része, meg vissza is hallani amit mond az ember.
Max 20-25000 a keret rá.
Stabil legyen a kapcsolat és tisztán lehessen hallani amit mondok.
2021. febr. 6. 00:39
1/1 anonim válasza:
En eddig a JCB sport fülhallgatókkal voltam hiba, bár nem teljesen vezetéknélküli,mert hátul a nyakadnàl megy a vezeték.de jó vele telefonálni és zenét hallgatni is, nem esik ki és azt hiszem 9-15e között kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!