Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy MediatekT106os kinai...

Van egy MediatekT106os kinai tabletem. Anroid 8.1 van rajta megis a play aruhazbol sok alkakmazast nem enged letolteni.Azt irjanki hogy ez az alkalmazas nem kompatibilis ah eszkozel.Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Valaki tud benne segiteni? Meglehet oldani ezt a problemat?

#tablet #Android 8.1 #Mediatek T106
2021. febr. 2. 16:18
 1/4 anonim válasza:
Hát Android 8.1 sem egy mai verzió. Lehet hogy azok az alkalmazások amiket le akarsz tölteni olyan funkciókkal vannak ellátva amik csak az újabb kiadású Android verziókban oldhatóak meg. Így ezeket a régebbi kiadásokat már nem támogatják. Én erre tudok gondolni, de lehet hogy más okozza.
2021. febr. 2. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert nem érzékel benne sim kártyát így fizetőképtelen..)
2021. febr. 2. 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:
sim kartyat azt biztos nem erzekel, mert nincs is benne sim kartya xD
2021. febr. 2. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Raktam bele sim kartyat de tovabbra sem jo. Van meg valakinek otlete? Gyenge lenne a hardware?
2021. febr. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!