Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit lehet tenni, ha a garanciá...

Mit lehet tenni, ha a garanciális szerviz nem válaszol sem a telefonra, sem a e-mailre?

Figyelt kérdés

Tehát, egy HyperX Cloud II fejhallgatóról lenne szó. Én az Emagon rendeltem, de nem ő a forgalmazó. De már a forgalmazó nincs jelen. Ráírtam a számlán lévő forgalmazóra egy e-mail-ben, de nem válaszoltak. Felhívtam őket telefonon, többször is, de nem vették fel.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

#garancia #Garanciális szerviz
2021. jan. 29. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

veszel másik fülest és elmész a fogyasztóvédelemhez.

azért kell a másik füles, hogy abban a fél-1 évben is legyen fülesed amíg az ügy zajlik.

2021. jan. 29. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is efféleképpen jártam, a cég telephelye Romániában van... :D
2021. jan. 29. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
És az emag ügyfélszolgálat mit mond .
2021. jan. 29. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Gondolom azt, amit nálam, hogy:

"Kedves Ügyfelünk!

Nyilvántartásunk szerint Ön nem az eMAG-tól, hanem a rendelés visszaigazoló emailben is feltüntetett marketplace partnerünktől rendelt weboldalunkon keresztül, így a leírtakkal kapcsolatosan velük tud egyeztetni"

És valóban, az árucikk négyzetében négyzetben ott volt, hogy Forgalmazza: Importgsm. A hol a többi négyzetben az volt, hogy kiszállítás 4 napon belül. A kutya nem figyelt rá...

2021. jan. 29. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Emagos felszívódós, cégtemető székhelyszolgáltatóhoz költözős, soha többet utól nem érhető "forgalmazó". Mikor tanulják meg az emberek, hogy emagról semmit, csak akkor, ha leinformálható, telephellyel, rendes üzlettel rendelkező cég áll mögötte, aminek a cégkivonatán nincsenek olyan csúnya bejegyzések, mint például "végrehajtás alatt", vagy "felszámolás alatt"?
2021. jan. 29. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

A mikor tanulják meg-re idézném Szőllősi Csáth Gergelyt, ki, mikor elmesélte, hogy a kigyulladt étolajra vizet öntött, és a nézőtér hujjogott, azt mondta: akkor szóltál volna, b*meg! :D

Honnan a fenéből lehetett volna ezt előre tudni? EMAGtól vagy tízszer vásároltam, probléma nélkül. Vagy nyolc éve járok ide, itt sem írta senki előtte.

2021. jan. 29. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat tőle, nem Csáth, hanem Csák.
2021. jan. 29. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezert nem veszunk forgalmazoi garanciaval semmit. Igy jartal h3lyzet.
2021. jan. 29. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 Ez az életben való alapvető jártasság része. Vannak ilyen dolgok, ilyen a nem adunk el autót "mennyit engedsz a felibő, tesó" embereknek, használjuk az e-cegjegyzek.hu oldalt, lakótelepi lakásba bejegyzett cégtől nem veszünk semmit.
2021. jan. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!