Szabó Éva Györgyi kérdése:
Ez a TV alkalmas-e ugyanolyan netezésre, mint pl. egy sz.gép (leírás nincs hozzá, csak ilyen általános dolgok, hogy ne takarjam le működés közben...stb.)?
Figyelt kérdés
A TV szerelőt nem kérdeztem meg. Én ezt be tudom-e állítani vagy szólnom kell neki ismét?
LG 43LM6300PLA Smart LED TV, 108 cm, FullHD, HDR, webOS ThinQ AI
2021. jan. 28. 11:34
1/8 anonim válasza:
Smart TV alkalmas bizonyos internet tartalmak nézésére, de nem alkalmas internetezésre, ahogy a PC. Vedd elő a használati utasításást , és erőst olvasgasd.
2/8 A kérdező kommentje:
Elolvasnám, ha lenne Magyar nyelven. :)
2021. jan. 28. 12:11
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2021. jan. 28. 12:12
4/8 A kérdező kommentje:
2021. jan. 28. 12:24
5/8 A kérdező kommentje:
.... nagyon érdekes, innen elérhető az egyik weboldal, de ha én írom be az alsó, akkor már felkereshető.
2021. jan. 28. 12:27
6/8 A kérdező kommentje:
..."alsó"
...alsót
2021. jan. 28. 12:27
7/8 anonim válasza:
Hívja az LG ügyfélszolgálatát
Elérhetőség: Hétfőtől - péntekig, 8 - 18 óráig, Szombaton: 9 - 17 óráig, Vasárnap és Ünnepnapokon: Zárva
06-1-54-54-054
Lakossági elektronika, Háztartási gépek, Mobiltelefonok, Monitorok, Adattárolás, Window/Fali/Hordozható légkondicionálók
Támogatás magyarul
Én felhívnám őket a helyedben. Sok sikert
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megpróbálom.
2021. jan. 28. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!