Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox one s-hez mi kell, hogy...

Xbox one s-hez mi kell, hogy just dance játékkal tudjunk játszani?

Figyelt kérdés
1 éve vettünk a gyerekeknek egy xbox one s-t 3db játékkal, amivel eddig csak nagyon ritkán játszottak. Most újra kedvet kaptak, tetszik nekik a just dance játék, még nem vettem meg. Kell hozzá kinect vagy a mi fajtánkkal már lehet anélkül is játszani?Szeretnék segítséget kérni mert nem nagyon értek hozzá.

2021. jan. 27. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Kell hozzá egy Kinect meg maga a játék.
2021. jan. 27. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajna a Microsoft felhagyott a kinect gyártásával, így csak nagy szerencsével, használtan tudsz venni. Ráadásul kinect csatlakozó csak az első kiadású,(FAT) One konzolokon van, a tieden már nincs, így kellene hozzá egy spec USB-s átalakító is, amit szintén nem lehet kapni.

Ha kinectezni szeretnél, akkor érdemes inkább beszerezni egy feltört 360-ast, azokhoz még bőven van ilyen játék, ONE-hoz sajnos alig, és ilyen téren nem csináltak átiratokat sem hozzá, az elöző széria játékaiból.

2021. jan. 27. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Láttam olyat is, hogy mobil alkalmazással játszák. Az úgy nem jó? Akkor is kell a kinect? Ezért nem szeretnék venni egy másik xboxot, így is elég drága volt.
2021. jan. 27. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet mobillal is, de az egy pótmegoldás. Az igazi kamerás táncos dologhoz én is csak Xbox 360at tudok ajánlani sajna. Annyi előnye van, hogy régi ezért olcsón megkapod a gépet+kinectet.
2021. jan. 28. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ehhez 360 kell!

De miért vettetek egy 100 000FT+-os konzolt ha nem játszanak vele.Hány évesek?Én nem ismerek olyan gyereket aki nem szeretne konzolon játszani.Én most karácsonyra szontén vettem egy One-t és imádnak vele játszani(pl:Forza,minecraft,fifa21,fortnite,rocket league stb...)

2021. febr. 7. 12:55
 6/6 anonim válasza:
Mi most karácsonyra vettünk új xbox one s-t és hozzá a konzolneked pont huról kinectet. Ebben beépített átalakító van, és tökéletesen működik. Jelenleg Just dance és a kinect sport játékok a kedvencek, sokkal jobban szeretik a gyerekek mint a leülős nyomkodós játekokat. :)
2021. febr. 21. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!