Yoniko kérdése:
Tudok fortniteozni vagy valami más játékkal xbox one s en xbox live gold nélkül játszani?
Figyelt kérdés
szóval egy xbox one s t fogok venni 14. én és láttam hogy jár hozzá live gold kicsit utána kerestem hogy mi is az a live gold és azt láttam hogy hogy csak ezzel tudok multizni, ez igaz? és ha lejár a live goldom akkor már nem is jatszhatok multit?2020. jún. 10. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ahogy mondod. Csak akkor tudsz multizni ha elő vagy fizetve Live Gold-ra. Ez igaz Fortnite-ra is. Nekem van Xbox One-om, 360-om is volt, de egyre inkább úgy érzem hogy nem fogok többet konzolt venni. Drága játékok(pc-re van csomó játékot tesznek ingyenessé időközönként) + a multiért sem kell fizetni külön.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2020. jún. 10. 20:48
3/7 anonim válasza:
Van az a gamepass ultimate azzal többszáz játékot tudsz letölteni és játszani ingyenesen, amíg le nem jár az előfizetésed. Ebben egyben benne van a gold live is
4/7 anonim válasza:
"azzal többszáz játékot tudsz letölteni és játszani ingyenesen"
Ja, ha pedig bemész a Porsche szalonba, és lecsengetsz 25 millió forintot az asztalra, akkor kapsz ingyen egy 911 Carrera-t. :D
5/7 anonim válasza:
4k ft havonta, azert a 2 nem ugyanaz -.-
6/7 anonim válasza:
Nem az összegen van a hangsúly. Amiért fizettünk, az nem "ingyenes".
7/7 anonim válasza:
A jobb hasonlat az lenne, hogy havi négyezerért használhatod az összes kocsit a szalonban a gagyiktól a luxusig. Nem teljes árat fizetsz a GP játékokért.
Egyébként csak a GP Ultimateban van benne a Gold is, az alapban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!