Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Dobolni meg tudnék tanulni...

Fa_ember16 kérdése:

Dobolni meg tudnék tanulni otthon egyedül?

Figyelt kérdés
Tudom hogy elektronikus eszközhöz írtam ezt de nem jutott eszembe jobb hely. Szóval egy elektronikus dobon szeretnék valamikor ebben az évben elkezdeni gyakorolni. Tudom hogy sokáig tartana megtanulni egyedül,de mennyire lehet ezt egyedül megtanulni?
2021. jan. 25. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
16%
Nem lehet egyedül.
2021. jan. 25. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem lehet.

Neten annyi anyag van mint a sár.

Sok türelem meg gyakorlás kell hozzá, hogy fejlődj, de a dob pont olyan hangszer, ahol nem egy viszonylag vallalható szintre eljutni nehéz (tehát hogy ismert számokat aránylag jól el tudj játszani, vagy elég legyen a tudásod egy hobbyzenekarhoz), hanem onnan a tényleg profi szint elérése a sokkal nagyobb és nehezebb folyamat. Ha van kedved, vágj bele, az ilyen aggodalmak ne tartsanak vissza.

Nekem a dob nem az első hangszerem, első sorban nem is azon játszom, hanem pengetősökön, és így, hogy nem nulláról kezdtem, pár hónap alatt elég látványos eredményt értem el, amikor pár éve rendszeresen gyakoroltam. Gondolkodom is, hogy beszerezzek megint egy dobszerkót az olyan időszakokra, amikor a gitárral besokkalok :)

2021. jan. 25. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 ._.

#2 köszönöm szépen a tanácsod és válaszod :)

Igazából tudok zenét olvasni és már gyakorolgatok itthon ütemet meg ritmust.5/6 éven keresztül tanultam a tangóharmonikát úgyhogy van valamennyi ritmus érzékem,és lersze tudom hogy nem ugyanaz a habg amit olvasni kell kottárol,de azért már picit tudom :D

Ja,és ezzel az egyedüli gyakorlással nem is gondoltam volna hogy profi kegyek,de legalább valamennyire meg tudok egyedül,illetve az internet segítségével tanulni dobolni. Mégegyszer köszönöm a válaszod :)

2021. jan. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!