Magyarországon kézi lapszkennert egyedül a Conrad nevű boltban lehet kapni, vagy van máshol is?
Úgy értem miért pont kézi szkenner, miért nem jó más?
Mire szeretnéd használni.
Úgy értem irodai alkalmazás, esetleg szabadtér indokolja az alkalmazását, stb.
Miért pont kézi kell?
Mi indokolja hogy más nem jó a célra?
Ezért kérdeztem.
Nem kötekedni akarok, csak ha már egyszer problémád van az eszköz kiválasztásával, pontosíthatnánk a dolgot, lehet hogy nem is jó helyen keresgélsz, esetleg ajánlhatok jobb megoldást.
Ha csak úgy szeretnél egyet mert még nem volt ilyened, az más.
Akkor itt van egy, tessék:
Elmondhatom, hogy miért kell. Azért kell, amiért ezt kitalálták, amire való, amire a hagyományos társa nem jó. Igen, azért, mert hordozható elsősorban. Másodsorban ezért hogy drótnélkül iPad-hoz kapcsolható. És harmadsorban azért mert nem teszi tönkre a könyvet, a gerincét, mint egy hagyományos, és nem is torzít mint a profi könyvtári monstrumok, amik meg nagyon drágák.
Ugyanakkor a kérdésem nem az volt, hogy milyen másfajták vannak. Hanem konkrétan ezt a márkát kérdezem, hogy csak a Conrad-ban kapható-e Magyarországon!
"Hanem konkrétan ezt a márkát kérdezem,"
Még mindig nem kérdeztél márkát.
Van ilyen is, az iPad rendelkezik kamerával:
https://www.youtube.com/watch?v=xFBSJR9aZs8
Vagy androidra ha a mobilod androidos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!