Van egy xbox series s-em. Régebben vettem pc-hez egy viszonylag jó usb-s fejhallgatót. Mivel az xboxhoz, csak jack-es fejhallgató csatlakoztatható, így azt nem tudom használni. Van valami megoldas usb--->jack átalakításhoz?
Figyelt kérdés
Lehetőleg valami olcsóbb megoldásban gondolkozom (1-3ezer ft)2021. jan. 19. 10:41
1/6 anonim válasza:
Az a szopás, hogy csak C-s usb-vel gyártanak ilyeneket tömegével, azt megkapod 1500-2000 körül, mármint usb c --> jack-et. Viszont neked "sima" usb kellene, azt nem nagyon kapni, vagy ha kapni, előtte tesztelni kellene, hogy megy-e. Pl ez [link]
2/6 anonim válasza:
Ha magához a konzolhoz csatlakoztatod USB-n keresztül, akkor sem működik?
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a választ. Ezeket már nézegettem, sajnos ez nem jó.
Második, nem úgy sem. Elvileg az csak ps-nél működik. Xboxnál csak kontrollerbe dugható fej/fülhallgató.
2021. jan. 19. 14:52
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok. és ha egy - általam - fent említett usb-c --> jack-et előtoldalán egy USB2 to USB c kábellel? Tehát egy ilyennel: [link] Ez elvileg - mondom elvileg - működne szerintem.
5/6 anonim válasza:
előoldalán - előtoldanád - bocs elgépeltem
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem tulajdonképpen egy ilyen kellene. Mármint kinézetre.
Csak ez, autókhoz való, pendriveos zenelejatszáshoz. Aliról rendeltem is 600ftért, hátha valami csoda folytán működik, de sajnos nem.
Próbáltam már minden féle átalakítóval, de ugy sem jó sajnos. Igazából szerintem én kicsit lehetetlen dolgot szeretnék. :D
2021. jan. 19. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!