Fejhallgató csatlakoztatható így?
Figyelt kérdés
Csak egy jack bemenetem van, de a headtsetnek 2 van(mikrofon,hang), és arra gondoltam szerzek jack elosztót. Csatlakoztatható így, hogy használhassam mindkét részét?#mikrofon #headtset
2017. dec. 24. 12:27
1/10 anonim válasza:
Egy erre a célra készült headset átalakítóval igen.
2/10 A kérdező kommentje:
És kb mennyire használható? Nem torzít nagyon?
2017. dec. 24. 12:40
3/10 anonim válasza:
Torzít? Hát amennyit egy darab vezeték általában, nem többet. Az ára attól függ, honnan veszed. Valahol 200 és 2000 között.
4/10 A kérdező kommentje:
2017. dec. 24. 12:46
5/10 anonim válasza:
ja, hogy mennyire használható? Félreolvastam. Hát, kellőképpen jól. Nem értem ezt a kérdést, bedugod amit kell és annyi.
6/10 anonim válasza:
Igen, azt hiszem pont ennek a képét linkelhettem, lényeg, hogy ilyen kell. (5000??? az igen durva, főleg hogy ugyanaz :)
7/10 anonim válasza:
Ja, csak mindenki azt felejti el, hogy legyen egy aljzat is, ami 4-es dugót fogadja..., mert jobbára 3-asok vannak beépítve sok sok készülékbe...
8/10 A kérdező kommentje:
Megtudható, hogy hanyas az én alapom? (lenovo IdeaPad 320-15ISK 80XH007LHV) ehhez a géphez kellene
2017. dec. 24. 14:00
9/10 anonim válasza:
A 17-es leírását találtam csak, ahol támogatott kombinált, ha jól értem, tehát 4-es.
A 15 szerintem hasonló lesz, de keresgélj te is.
10/10 A kérdező kommentje:
Combo audio jack
Connects to headsets.
• The combo audio jack does not support conventional microphones.
• The recording function may not be supported if third‐party headphones or headsets are
connected, due to different industry standards.
Ha jól értelmezem, akkor fogadná, de a hagyományos, azaz a csak mikrofont nem támogatja, de a headsetet igen?
2017. dec. 25. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!