Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-cigarettát szeretnék venni,...

Anonymus005 kérdése:

E-cigarettát szeretnék venni, viszont nem nagyon tudom, mit hogyan kell cserélni, és mire figyeljek a használat során? Akinek van, vagy tud sokat róla nagyon szívesen hallgatom.

Figyelt kérdés

2021. jan. 16. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a helyedben valami nagyon egyszerű, belépő szintű készüléket vennék elsőre, mint pl az Eleaf iStick Basic. Nagyon egyszerű a használata, én is azzal kezdtem három éve, aztán úgy alakult hogy még mindig nem váltottam, csak vettem egy újat mikor a régi már nagyon kopott volt.

Csak a porlasztót kell cserélni amikor már égett íze van, de nagyon egyszerű, a használati utasítás alapján még nekem is egyértelmű volt, pedig én egy műszaki analfabéta vagyok.

Akármilyet rendelsz, mindenképp tegyél a kosaradba pár plusz porlasztót is, hogy legyen otthon talonban, ha cserélni kell.

2021. jan. 16. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:

A leggyakoribb probléma, hogy az ecigik folynak, ezért mindenképpen felső levegőzésűt vegyél, akármit is akar ajánlani az eladó. Ennél a típusnál a tank tetején van a levegőző nyílás és ha szivárog a patron, akkor sem folyik ki.

[link]

Ha lehet, akkor a liquid betöltő nyílása is felül legyen (ekkor figyelni kell, nehogy véltlenül a levegőző nyílásba töltsd a liquidet).

Ebből is valamilyen jobb márkát vegyél, mert évekig kiszolgál. A gagyi olcsó többe fog kerülni mert hamar elromlik és akkor már duplán fizetsz. Amikor éppen nem használod az ecigit, akkor legyen az asztalon függőlegesen állítva. Ne tárold fektetve és olyan helyen, ahol meleg van, radiátor mellett, vagy nyáron az autóban, mert a megmelegedő liquid hígabb lesz és ez problémákat okozhat még folyásmentes készülék esetén is.

Utántöltéshez vegyél nagy, töltőtűs, vagy töltőcsőrös flaskát.

[link]

Ha gyári előkevert liquidet veszel, az általában már ilyen csőrös flaskában jön.

A liquidet tartsd a hűtőben (nem a mélyhűtőben, hanem a rendes részben) és onnan vedd ki, amikor töltesz. Így megtartja a minőségét sokáig.

Ha a liquidnek rossz íze van, akkor megromlott.

Igyekezz minőségi liquidet venni. Noname, kétes eredetű liquidet ne vegyél (hiába olcsóbb), mert nem mindegy, hogy mit szívsz a tüdődbe. A kétes eredetű liquideket néha fel is szokták vizezni.

Porlasztó csere után ne használd azonnal az ecigit, hanem várj 5-10 percet, esetleg közben szivogasd anélkül, hogy megnyomnád a power gombot. A porlasztókban vatta van és idő kell, amíg megszívja magát a liquiddel. Ha ezt nem tartod be, akkor esélyes, hogy megég a vatta és azonnal égett íze lesz.

Ha égett, vagy rossz ízt ad, vagy már nagyon nehezen lehet szívni teljesen kinyitott levegőzés mellett is, vagy már folyamatosan szörcsög, akkor csereérett.

Az ecigik tartálya egy alapkészüléken szokott lenni, ez látja el árammal, ebben van az akkumulátor és ezen vannak a kezelőszervek (tűzgomb és a beállítógombok). Ez sem mindegy milyen, lehetőleg lehessen benne cserélni az akkumulátort és jó minőségű legyen, erre is igaz, hogy az olcsóbb később drágább lesz.

Ajánlott megnézni véleményeket, készüléktesztelet.

Ha kinéztél valamit, akkor mindenképpen nézz meg vásárlás előtt tesztet a készülékről. Egy magyar csatornát tudok ajánlani:

https://www.youtube.com/channel/UCHy9GIXfzn2Iz3unr3w_bFg/vid..

De sok külföldi is van, ha éppen egy magyar nem tesztelte le a kinézett készüléket.

2021. febr. 7. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!