Mit csináltam rosszul az ecigimmel?
Az e-ciginek ez a lényege, a liquid gőze megy a tüdődbe.
Kíváncsi lennék, milyen típusú liquidet tettél bele (PG-VG arány, nikotinszint, gyártó-forqalmazó?)
Milyen kazán és porlasztó van rajta, direkttüdős vagy szájból tüdős? Porlasztó ellenállás (gyári 2,4 ohmos?)?
Milyen feszültségre-teljesítményre állítottad?
Légbeeresztő mennyire van nyitva (ezen a típuson lehet egyáltalán állítani?)
A T-Dux egy régi konstrukció, 2014-ben láttam utoljára, hogy valaki ilyet használ.(Akkoriban még nem úgy csoportosítottuk a patronokat, hogy MTL vagy DL, hanem alsó - vagy felsőfűtőszálas, ill. single és dual coil.)
Sajnos, elég kevés helyen lehet már porlasztót kapni hozzá, ha egyáltalán kapsz valahol.
Szerintem jó helyre töltötted a liquidet, de azért mutatom: [link]
A tankba a nyíllal jelölt helyre kell tölteni, ügyelve, hogy a tank közepén lévő csőbe ne menjen. Ha esetleg szörcsög a tank szívás közben, vagy azt érzed, hogy nem szelel rendesen, akkor papírzsepi hosszúra csavart csücskével a középső csövet tisztára kell törölgetni belülről. A porlasztó közepére is csepegtethetsz pár cseppet, de csak keveset! Ha túl kevés liquid éri a porlasztót, akkor nem lesz gőz, mert nincs mit elpárologtasson, ha túl sok, akkor pedig azért nem lesz gőz.
A nehéz légzést több dolog is okozhatja, elsősorban a túl nagy nikotintartalmú liquid. Vegyél nullás, vagy legalább is nagyon gyenge ízesítetlen alapot vagy kész liquidet, és higítsd fel vele azt, amit most használsz.
Másik ok lehet a PG érzékenység, de ez általában nagyobb mennyiségű lötyi elszívása után szokott jelentkezni.
Előfordul, hogy folyékony liquid megy a tüdődbe, általában akkor, ha túl erősen szívod. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Aggódni nem kell miatta, soha senki nem halt még bele pár csepp lötyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!