Infó kellene, miért nem ismeri fel a TV az RCA kábelt? lehet rosszat vettem ?

Figyelt kérdés
Van egy Logitech Z906 5.1-em és mind a TV-n mind a hangszórón van sok csatlakozási lehetőség mint optika meg rca meg jack, a lényeg hogy vettem egy piros fehér RCA kábelt mind 2 vége ilyen és nem szól róla, nem ismeri fel csak az optikait, lehet nem jót vettem ? mert van rajta még egy sárga is, ja a TV Samsung QE55Q60T QLED Smart LED ,lehet ez csak CD stb lejátszókhoz jó ? kösz a segítséget,

2021. jan. 12. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem két bemenetet dugtál össze.
2021. jan. 12. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A tévéken általában nincs RCA hang kimenet (out), nézd meg jobban, általában azok bemenetek (in), így nem fog megszólalni. (A sárga a videó kép jele lenne egyébként, a piros és fehér a hang.)
2021. jan. 12. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, analóg jel csak a fejhallgató-kimeneten van. Ha van rajta egyáltalán. Régi téma...
2021. jan. 12. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
2021. jan. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!